Ibland går det inte så bra

Och igår var ett sånt ridpass. De kommer ibland med jämna mellanrum, och det känns lika skitdåligt varje gång de kommer. Jag och Huntti har haft väldigt få riktigt dåliga ridpass, men gårdagens pass var nog ett av de sämsta.

Jag hade ju tänkt rida en härlig uteritt med mycket lösgörande och stretchning, istället blev det en uteritt med en spänd och hoppig häst pga blåsten, och en irriterad ryttare. Önskar att jag kunde andas djupt några gånger och bara strunta i att hästen är rädd för allt och fjantar sig, men istället sitter jag och irriterar mig på det. Fick sadla om en gång också då sadeln gled bakåt, jättekul att försöka slippa upp tillbaks när hästen var på tårna från förr. Det kan inte gå bra alla dagar, imorgon går det förhoppningsvis bättre… Nåja, hästen blev motionerad iallafall och vi gosade i stallet när vi kom tillbaks. Huntti fick äta sitt kraftfoder och så fixade jag hö och vatten åt hästarna. Jag blev på lite bättre humör där iallafall, skönt det.

Jag är en sån känslomänniska, vilket är både positivt och negativt. När jag är glad är jag jätteglad, när jag är ledsen är jag såå ledsen och när jag är arg så är jag så arg att det nästan ryker ur öronen på mig. Går det dåligt på ett ridpass så analyserar jag oftast tills jag vill gråta typ. Ibland önskar jag att jag kunde stänga av hjärnan, både i vanliga livet och på hästryggen. Min hjärna liksom överkomplicerar så allt slår knut på sig… Nåja. Andas in, andas ut och nytt försök idag igen. 🙂

IMG_8908

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s