Vilket ridpass ♥

20180909_182438

Huntti var så fin idag! I början när vi skrittade längs med vägen så var han lite småseg, försökte vända hemåt och så, men när vi började trava så skärpte han sig och gick framåt utan att försöka slingra sig. Vi for på besök till moster och Jenna, moster red lite och Huntti var så duktig och snäll, som vanligt ❤

Red också på åkern bredvid deras hus, moster filmade lite, finns film på min instagram 🙂 Huntti var iallafall riktigt fin, galoppen kämpar vi vidare med. Den kändes bra idag, lite oengagerad först men efter några ökningar med snabbare galopp så kändes det mycket bättre. Han orkar samla sig i några språng innan han bryter av, men det blir bara att jobba mer och stärka honom mer. Det kommer nog med tiden, vi har ju inte bråttom nånstans.

Screenshot_20180909-220524_Video Player

Efter lite ridning på åkern red vi iväg hemåt igen, skrittade mestadels men travade lite grann också för att trava av. Huntti var fin, väääldigt pigg på hemvägen och travade i full fräs, fick nästan bromsa honom lite 😉 Han fick äta kraftfoder när vi kom tillbaks till stallet, han var glad och nöjd och stod och mumsade i sig.

20180909_192142

Såhär ser han ut nu, mer muskler på rumpan och överlag mer massa behövs, men bättre blir det!

Lämna en kommentar